Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG kondigt slimme camerafuncties aan voor nieuw LG V30-model

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2018, 10:02 CategorieAndroid

LG heeft bevestigd dat het bedrijf tijdens Mobile World Congress 2018 een nieuwe versie van de LG V30 gaat presenteren, inclusief slimme camerafuncties. Daarmee bevestigt het bedrijf de geruchten die al enkele weken op internet rondgaan.

Nieuwe versie LG V30 op komst

LG heeft aangekondigd dat het tijdens Mobile World Congress allerlei slimme functies zal gaan introduceren voor een vernieuwde versie van de vorig jaar uitgebrachte LG V30. Daarmee bevestigt het bedrijf de geruchten die al weken op internet rondzwerven. De slimme functies worden geïntroduceerd op de ‘2018-versie’ van de smartphone en wordt Vision AI genoemd. De techniek is inderdaad gericht op herkenning van objecten. Ook kan de camera helpen bij het winkelen en kun je betere foto’s maken wanneer er minder licht is.

Vooralsnog richt LG zich niet op een eigen stemassistent, maar bouwt het verder op wat Google heeft neergezet met de Google Assistant. De toestellen van de fabrikant krijgen wel exclusieve functies gebaseerd op Assistant. Momenteel zijn dat er 23, maar dan worden er straks 32. Verder heeft het bedrijf nog laten weten dat sommige slimme functies van de nieuwe LG V30 ook naar andere smartphones komen van de fabrikant, maar heeft verder niet bekendgemaakt wat precies en welke toestellen. Tijdens MWC 2018 horen we er meer over.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.