Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft kondigt officieel Windows App Preview Program aan

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2018, 9:50 CategorieWindows

Microsoft heeft officieel Windows App Preview Program aangekondigd. Middels dit programma kunnen Windows 10-gebruikers apps en app-updates testen voordat ze worden uitgebracht. Je kunt het vergelijken met de mogelijkheden op Android en iOS.

Windows App Preview Program

Een paar dagen geleden kwam in het nieuws dat Microsoft meerdere mensen in staat wil stellen apps en app-updates uit te proberen op Windows 10, voordat ze worden uitgebracht. Dat kon tot vandaag alleen wanneer je een bètatester bent van het besturingssysteem. Vandaag heeft het bedrijf echter officieel het Windows App Preview Program onthuld. Momenteel kun je een aantal applicaties testen. We hebben de complete lijst hieronder overgenomen.

 • Feedback Hub
 • Microsoft Photos
 • Microsoft Sticky Notes
 • Microsoft Tips
 • Paint 3D
 • Windows Alarms & Clock
 • Windows Calculator
 • Windows Camera
 • Windows Mixed Reality Viewer
 • Windows Voice Recorder

Mocht je je ook hebben aangemeld voor het previewprogramma van Windows 10, dan weet je dat er altijd een periode aankomt waarin de mogelijkheid voor het updaten van apps wordt stopgezet. Door je ook voor de apps aan te melden die in dit nieuwe programma van updates worden voorzien, ben je verzekerd van de nieuwste software-updates wanneer ze beschikbaar zijn. Wanneer de functie breed wordt uitgerold, is op moment van schrijven niet bekendgemaakt.

 • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.