Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft lanceert Party-chat binnen Xbox-app op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2018, 9:23 CategorieApplicaties

Microsoft heeft een update uitgerold voor de officiële Xbox-applicatie op Android en iOS. De update voegt Party-chat toe aan de publieke versie, een functie die de afgelopen maanden is getest door een groepje bètatesters. Met de optie kun je met je vrienden chatten via Xbox Live.

Chatten met je vrienden binnen de Xbox-app

Nadat de functie maandenlang in bètaversies is getest, komt de Party-chatmogelijkheid nu ook eindelijk naar de stabiele versie van de Xbox-applicatie op Android en iOS. Dat heeft Microsoft woensdagavond Nederlandse tijd bekendgemaakt. Met Party-chat is het mogelijk te chatten met je vrienden via Xbox Live, zowel via tekst als spraak, wanneer ze niet thuis zijn om zelf achter de spelcomputer te kruipen. Dit moet het gevoel van een community sterk gaan verbeteren en meer richting een dienst als Discord gaan.

Daarnaast is het zelfs mogelijk deze optie te gebruiken op het moment dat je geen zin hebt om je headset op te doen. Of wanneer die bijvoorbeeld stuk is en je nog net dat ene potje wil doen met je vrienden. Zo kun je dus alsnog met elkaar in contact blijven. De geluidskwaliteit laat dan nog misschien wat te wensen over, maar het is een optie. Mocht je de app al hebben gedownload, dan kun je de update nu elk moment verwachten. En anders kun je hieronder de nieuwste versie van de applicatie vinden.

  • Xbox
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.