Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft maakt individuele apps testen gemakkelijker

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2018, 15:42 CategorieWindows

Microsoft heeft een nieuw programma in het leven geroepen waarmee mensen buiten het previewprogramma van Windows 10 ook toegang krijgen tot applicatie-updates in bèta. Op dit moment kun je onder meer Camera, Foto’s en een handjevol andere apps testen.

Apps testen op Windows 10

Voorheen was het zo dat wanneer je een appupdate wilde uitproberen voordat die officieel werd uitgebracht, je je pc, laptop of tablet moest aanmelden bij het previewprogramma van Microsoft. Dan krijg je als eerste de nieuwste Windows-updates, maar krijg je dus ook toegang tot nog niet uitgebrachte applicatie-updates. Het bedrijf uit Redmond realiseert zich vast dat mensen op zich wel appupdates willen uitproberen, maar dat ze daar niet per se voor in het bestaande programma willen. Dus is er nu een nieuw programma in het leven geroepen.

Je kunt dus appupdates testen met een reguliere versie van Windows 10. Dit is ontdekt door de redactie van Thurott en is inmiddels bevestigd door Microsofts Brandon LeBlanc. Momenteel kun je een handjevol applicaties testen, zoals Camera, Foto’s, Alarm en nog een aantal. Helaas heeft Microsoft zelf nog maar weinig over het nieuwe programma verteld verder, dus weten we nog niet wat we hiervan in de toekomst mogen verwachten. Wellicht dat we dus straks allemaal feedback kunnen geven aan Windows-apps die we gebruiken.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.