Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuw model Apple AirPods met directe stembediening op komst’

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2018, 12:37 CategorieApple

De AirPods van Apple, draadloze oordoppen die gemakkelijk met Apple-systemen kunnen communiceren, kwamen eind december 2016 op de markt. Eind vorig jaar was al sprake van een nieuwe generatie AirPods met het gerucht dat deze in de tweede helft van 2018 op de markt zouden komen. Vandaag is er meer informatie naar buiten gekomen over de nieuwe generatie draadloze oordoppen van Apple.

Nieuwe chip en directe stembediening in 2018

Volgens een bericht op Bloomberg zou Apple werken aan twee nieuwe generaties. De eerste generatie zou dit jaar nog moeten verschijnen en wordt voorzien van een verbeterde draadloze chip voor Bluetooth-verbindingen en de mogelijkheid om de draadloze oordoppen direct te bedienen met de stem via Siri. Een simpele ‘Hey Siri’ zou voldoende moeten zijn in plaats van eerst op de knop te drukken. Je kunt de draadloze oordoppen straks dus hands-free bedienen. Deze nieuwe generatie AirPods zou bij Apple intern bekend staan als model B288.

Waterdichte AirPods in 2019

In 2019 zou een volgend model op de markt moeten komen. Dit model zou waterdicht moeten zijn. Niet dat je er vervolgens mee kunt zwemmen, maar de AirPods zou in ieder geval straks gedragen kunnen worden in een regenbui. Het is nog niet bekend in welk kwartaal in 2019 we deze waterdichte draadloze oordoppen kunnen verwachten. Bloomberg heeft Apple trouwens om een reactie gevraagd, maar het bedrijf wilde niet reageren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.