Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe afbeelding Nokia 7 Plus gelekt

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2018, 13:48 CategorieAndroid

Aan het einde van de maand zal HMD Global waarschijnlijk de Nokia 7 Plus officieel aankondigen tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. De afgelopen weken is er al een aantal keer informatie naar buiten gelekt over het toestel en op de Maleisische website Vtechgraphy is nog een nieuwe afbeelding naar buiten gekomen. Dit keer geen mogelijke persrenders, maar een afbeelding van iemand die de Nokia 7 Plus daadwerkelijk in handen heeft gehad. Het toestel toont grote overeenkomsten met de eerder gelekte persrenders, waardoor het aannemelijk is dat het gaat om hetzelfde toestel.

Nokia 7 Plus

Mogelijke specificaties van de Nokia 7 Plus al eerder uitgelekt

Het toestel wordt gekenmerkt door ronde hoeken en een display van 6-inch in een 18:9 beeldverhouding. Eerder al lekten de mogelijke specificaties van de Nokia 7 Plus uit. Zo zou de smartphone naar verwachting beschikken over een Qualcomm Snapdragon 660-processor met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. Het toestel zou beschikken over drie cameralenzen van Zeiss, met een enkele camera aan de voorkant van zestien megapixel en een dubbele camera van twaalf en dertien megapixel aan de achterzijde. Het toestel zou naar verwachting geleverd worden met Android 8.0.

We zullen moeten wachten tot het einde van de maand, als HMD Global waarschijnlijk de officiële aankondiging zal doen van de Nokia 7 Plus. Een prijs en een releasedatum is dan ook nog niet bekend, maar het toestel zou al wel in productie zijn gegaan, waardoor een eventuele uitgave naar verwachting niet lang op zich zal laten wachten.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)
Nokia 8 Sirocco
Android Oreo (8.x)
Nokia 6 (2018)
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.