Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nintendo brengt Mario Kart naar smartphones en tablets

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2018, 9:09 CategorieGaming

Nintendo heeft bekendgemaakt dat er een versie van het populaire racespel Mario Kart naar smartphones en tablets gaat komen. Op moment van schrijven weten we helaas nog niet wat we mogen verwachten of wanneer de game precies verschijnt.

Mario Kart Tour voor Android en iOS

Nintendo heeft laten weten dat er een volgende grote IP naar smartphones en tablets gaat komen: Mario Kart. De game heeft de subtitel Tour gekregen en moet ergens tussen april 2018 en maart 2019 verschijnen voor Android en iOS. Helaas heeft de spellenboer nog geen specifieke datum gegeven. Ook is het zo dat Nintendo nog geen details over het spel naar buiten heeft gebracht. De game is aangekondigd en dat is voorlopig het nieuws dat er is. Wanneer er extra details worden vrijgegeven, is niet bekend. Misschien tijdens gamebeurs E3?

Net als de andere games in de franchise zal Mario Kart Tour ongetwijfeld een groot aantal racers gaan bevatten uit de Mario-serie. In de meest recente versies van het spel komen we ook personages uit andere series tegen, zoals The Legend of Zelda, Animal Crossing en Splatoon. In die spellen is het de bedoeling de verschillende kampioenschappen uit te spelen om extra dingen vrij te spelen. Maar dat kun je ook doen door online te spelen. Dingen vrijspelen doe je door het verzamelen van digitale muntjes die je op de racebanen vindt.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.