‘Nokia 7 Plus krijgt 6″-scherm, drie Zeiss-lenzen en Snapdragon 660’

05 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
nokia-logo

Als we de geruchten mogen geloven dat kondigt Nokia de Nokia 7 Plus aan tijdens Mobile World Congress 2018. Zoals het er nu naar uitziet krijgt het toestel een scherm van 6-inch, evenals drie Zeiss-lenzen en onder de motorkap de Qualcomm Snapdragon 660.

Nokia 7 Plus tijdens MWC 2018 – gerucht

Er bestaan een hoop geruchten over de Nokia 7 Plus. Het toestel zou bijvoorbeeld worden aangekondigd tijdens Mobile World Congress 2018 en dunne schermranden en een schermverhouding van 2:1 krijgen. Daarnaast zou de smartphone zelfs al in productie zijn gegaan. Dit weekend zijn er meer details gelekt die mogelijk wat meer over het toestel zeggen. Zo zou het scherm van de 7 Plus 6-inch groot zijn en zou je mogen rekenen op drie cameralenzen van Zeiss. De schermresolutie zou neerkomen op tenminste full hd, mogelijk met iets meer pixels.

De dubbele camera op de achterkant zou beschikken over zowel twaalf als dertien megapixel. Dit systeem zou een optische zoom kunnen realiseren tot twee keer. De frontcamera zou over zestien megapixel beschikken. Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 660. Waarschijnlijk wordt de Nokia 7 Plus ook direct geleverd met Android 8.0. Inmiddels mag dat ook wel, aangezien dat systeem al zeven maanden verkrijgbaar is en nu pas een beetje op stoom komt. Nokia heeft de bovenstaande informatie niet bevestigd.

Bron Vtech

Reacties (0)