Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nokia 7 Plus mogelijk te zien op gelekte afbeeldingen

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2018, 10:00 CategorieAndroid

Hoewel rechtenhouder HMD Global nog niets bekendgemaakt heeft over de Nokia 7 Plus, leeft toch de gedachte dat we het toestel ergens dit jaar kunnen verwachten — misschien wel tijdens MWC. Vandaag zijn er nieuwe afbeeldingen gelekt waarop we het toestel mogelijk te zien krijgen.

Is dit de Nokia 7 Plus?

HMD Global is momenteel het bedrijf dat de rechten voor het produceren van Nokia-smartphones in handen heeft. Het bedrijf heeft nog niets bekendgemaakt over een aankomende Nokia 7 Plus. Dit toestel kwam eerder al via gelekte informatie in het nieuws, maar het bestaan van het toestel is nog altijd niet bevestigd. Vandaag zijn er echter afbeeldingen gelekt waarop we het toestel mogelijk al te zien krijgen. Wanneer de 7 Plus precies zal worden aangekondigd, is niet bekend — maar misschien wel tijdens MWC 2018.

Zoals het er nu naar uitziet wordt dit het eerste apparaat van Nokia met een scherm dat ronde hoeken heeft (vergelijkbaar met de LG V30, bijvoorbeeld). Dat scherm moet 6-inch groot zijn en beschikking over een moderne schermverhouding van 2:1. Onder de motorkap zit waarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon 660, samen met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. Ook moet er een hoofdtelefoonaansluiting zijn, evenals camera’s van Zeiss en een vingerafdrukscanner op de achterkant.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)
Nokia 8 Sirocco
Android Oreo (8.x)
Nokia 6 (2018)
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.