Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nu te downloaden voor iPad en iPhone: Alto’s Odyssey

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2018, 13:58 CategorieGaming

Bezitters van een iPhone, iPad of Apple TV kunnen vanaf nu aan de slag met de opvolger van Alto’s Adventure, genaamd Alto’s Odyssey. Sluit je aan bij Alto en zijn vrienden en ga per sandboard op een eindeloze reis om alle geheimen te ontdekken.

Download Alto’s Odyssey

Liefhebbers van de game Alto’s Adventure kunnen een dag eerder dan gepland aan de slag met de opvolger van het spel: Alto’s Odyssey. De game is namelijk nu te downloaden voor iPhone, iPad en Apple TV. Als je kijkt naar de kern van deze titel dan is het in feite een endless runner. Dergelijke spellen hebben vaak geen eigen gezicht en kunnen bij vlagen saai zijn, maar dat geldt niet voor de avonturen van Alto. Net zoals het eerste deel is dit ook een mooi vormgegeven en fantastisch speelbaar spel, die je op z’n minst moet uitproberen.

Deze keer neemt Alto je niet alleen mee langs besneeuwde bergtoppen, maar ook langs zanderige duinen en tempels die normaliter verborgen liggen. Bovendien zijn er dynamische weerseffecten en beschikt de game over procedurally generated content. De levels worden als het ware gemaakt waar je bij bent, waardoor geen ervaring hetzelfde moet aanvoelen. Daarnaast kun je springen en trucjes doen en moet je verschillende obstakels vermijden. Alto’s Odyssey is nu te koop voor 5,49 euro, en daar krijg je een volledig spel voor terug.

  • Alto's Odyssey
  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.