Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus Switch-applicatie kan data nu ook lokaal opslaan

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2018, 9:16 CategorieApplicaties

Hoe goed je ook met smartphones om kunt gaan, het kan altijd fout gaan. Daarom is het handig om backups te hebben van de data op een mobiel apparaat. Dat kan bijvoorbeeld met OnePlus Switch. Deze app is bedoeld om het mensen gemakkelijk te maken met de overstap naar een OnePlus-toestel.

OnePlus Switch kan data lokaal opslaan

Soms heb je het zelf gedaan en soms heb je het zelf niet in de hand. Er gaat wat mis met je smartphone waardoor je je data kwijt bent en dat is hartstikke vervelend. Gelukkig zijn er apps die data in de cloud of lokaal kunnen opslaan. De app OnePlus Switch, bedoeld als middel om de overstap van een Android-smartphone naar een OnePlus-toestel te vergemakkelijken, kan tegenwoordig data lokaal opslaan op een plek waar je er nog altijd bij kunt komen wanneer blijkt dat je je toestel helemaal opnieuw moet instellen.

De backup slaat een aantal dingen op, zoals je contacten, belgeschiedenis, berichten, foto’s, geluidsbestanden, systeeminformatie (zoals ringtones en achtergronden) en geïnstalleerde applicaties. De backups zijn snel gemaakt, dus dat hoeft het probleem niet te zijn. Wanneer je de backup maakt op je smartphone, vergeet hem dan ook niet voor de zekerheid naar je computer te kopiëren, zodat je er zeker van bent dat je je data niet kwijtraakt. Daarnaast kan het ook geen kwijt als je die data in een beveiligde cloudopslag zet.

Lees ook onze recensie van de OnePlus 5T.

  • OnePlus Switch
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.