Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ontwikkeling van Swype Keyboard op Android en iOS stilgelegd

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2018, 9:47 CategorieApplicaties

De ontwikkelaar van de populaire Swype Keyboard op Android en iOS heeft laten weten dat de ontwikkeling van de applicatie is stilgelegd. Het toetsenbord werd gemaakt door Nuance Communicaties; dat bedrijf wil zich nu concentreren op bedrijven.

Swype Keyboard krijgt geen updates meer

De Swype Keyboard is al sinds jaar en dag een begrip op Android. En sinds iOS ook externe toetsenborden ondersteunt, waren ook meteen veel iOS-gebruikers erg tevreden over dit toetsenbord. Dit toetsenbord legt de nadruk op swypen (vegen) en uitgesproken woorden uitschrijven. Goede dingen komen nu tot een einde, aangezien de ontwikkelaar, Nuance Communications, heeft laten weten dat de ontwikkeling van de toetsenbordapplicatie is stilgelegd. Dat is helaas niet gebeurt middels een officiële aankondiging.

In plaats daarvan is het nieuws via de klantenservice naar buiten gekomen. Een gebruiker stuurde een mail naar de klantenservice met de vraag of een bepaalde bug nog verholpen zou worden. Dat antwoord was uiteraard nee, zoals te lezen is op Reddit.

Nuance will no longer be updating the Swype+Dragon keyboard for Android. We’re sorry to leave the direct-to-consumer keyboard business, but this change is necessary to allow us to concentrate on developing our AI solutions for sale directly to businesses.

We hope you enjoyed using Swype, we sure enjoyed working with the Swype community.

De app is vooralsnog wel te downloaden, maar zal geen updates ontvangen in de toekomst.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.