Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook Nokia 8 in het Android Enterprise Recommended-programma van Google

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2018, 15:26 CategorieAndroid

Gisteren maakte LG bekend dat de LG G6 en LG V30 onderdeel werden van het Android Enterprise Recommended-programma van Google, mede dankzij de update naar Android 8.1. Vandaag maakt HMD Global bekend dat de Nokia 8 ook onderdeel wordt van het programma.

Het vlaggenschip van HMD Global is één van de eerste toestellen die toegevoegd worden aan het Android Enterprise Programma. Deze nieuwe lijst van Google bevat toestellen die het meest geschikt zijn voor Android Enterprise implementaties. Het programma is in het leven geroepen voor het bedrijfsleven, zodat bedrijven kunnen zien of smartphones aan bepaalde eisen voldoen op het gebied van hardware, implementatie, beveiliging en gebruikerservaring voor de veeleisende zakelijke omgeving.

Eisen voor het Android Enterprise Recommended-programma

Om als fabrikant in het programma opgenomen te worden moeten smartphones minimaal op Android 7.0+ draaien, ondersteuning bieden voor bulkregistratie van Android-toestellen inclusief zero-touch configuratie en minimaal drie jaar ondersteuning bieden voor de laatste Android-beveiligingsupdates binnen negentig dagen na release van Google. Daarnaast moeten de smartphones ontgrendeld kunnen worden en moeten voorgeïnstalleerde apps tot een minimum worden beperkt.

Nokia is blij dat dat Nokia 8 wordt opgenomen in het Android Enterprise Recommended-programma. Andrej Sonkin, GM Enterprise Business van HMD Global laat weten:

We zijn heel erg blij dat de Nokia 8 door Google is geselecteerd als deel van het Android Enterprise Recommended programma. De ongelooflijke levensduur van de batterij, de flagship prestatie en de pure, veilige en up-to-date Android ervaring die iedere dertig dagen geüpdatet wordt, maken van de Nokia 8 een geweldige smartphone voor zakelijke gebruikers.

  • Delen:
Nokia 7 Plus
Android Oreo (8.x)
Nokia 8 Sirocco
Android Oreo (8.x)
Nokia 6 (2018)
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.