Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oreo-update voor Samsung Galaxy S8 verschijnt volgende week

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2018, 11:56 CategorieAndroid

Samsung heeft bevestigd dat de Android 8.0 Oreo-update volgende week wordt uitgerold in Nederland. Dezelfde update is nu al in België beschikbaar. Wanneer de update arriveert dan zal dat via een over-the-air update gaan gebeuren. Daar hoef je dus niets voor te doen.

Oreo-update voor Galaxy S8

Vorige week kwam in het nieuws dat de Oreo-update voor de Samsung Galaxy S8 klaar is voor uitrol en dat enkele gebruikers hem al hebben ontvangen. Nu heeft Samsung bevestigd dat dezelfde update veel breder wordt uitgerold naar mensen in allerlei landen. Onder andere gebruikers in België kunnen de update nu elk moment verwachten. Hier in Nederland duurt het nog niets langer. Samsung heeft namelijk tegenover de website SamMobile bevestigd dat Oreo volgende week in Nederland zal worden vrijgegeven.

De update die volgende week verschijnt weegt 487 MB en neemt ook meteen de beveiligingsupdate voor februari met zich mee. Oreo neemt natuurlijk een hoop dingen voor Android in het algemeen mee. Maar voor Galaxy S8-eigenaars gaan er nog een aantal andere dingen veranderen. Zo wordt de Samsung Experience (de Android-schil van het bedrijf) verder aangepast en moet je telefoon beter gaan presteren. Steeds meer smartphones draaien overigens op Android 8.0 Oreo, zoals bijvoorbeeld de HTC U11+ en de OnePlus 5T.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.