Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Rayquaza en meer draak-Pokémon te vangen in Pokémon Go

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2018, 9:44 CategorieGaming

Niantic heeft laten weten dat spelers van Pokémon in de komende weken de legendarische draak-Pokémon Rayquaza kunnen vangen in de vele raid battles. Daarnaast worden er nog een aantal draak- en vlieg-Pokémon toegevoegd, die voorheen niet te vangen waren.

Rayquaza en andere draken vangen in Pokémon Go

Vanaf vandaag, tot en met 16 maart aanstaande, kunnen spelers van Pokémon Go de legendarische draak-Pokémon Rayquaza vangen in de raid battles van het populaire augmentedrealityspel. Deze legendarische Pokémon werd geïntroduceerd in Pokémon Ruby en Sapphire (en kreeg later z’n eigen game in de vorm van Emerald). Het is een enorm krachtig beest dat garant staat voor vernietiging, mits hij niet op z’n zwakke plek wordt geraakt. Door de combinatie van het vlieg- en draaktype kan de Pokémon heel slecht tegen ijsaanvallen.

Daarnaast introduceert Pokémon Go nog een aantal Pokémon uit de Hoenn-regio, de regio waar Pokémon Ruby, Sapphire en Emerald zich afspelen. Zo kun je beesten als Salamence, Altaria en Metagross (of een evolutievorm daarvan) tegenkomen in het wild en kun je je Pokedex wederom proberen te completeren. Je krijgt daar ook een goede kans voor, aangezien de nieuwe beesten tot en met 13 februari vaker voorkomen in het wild. Mocht je Kyogre nog niet hebben gevangen, geen nood: dit kun je nog doen tot en met de veertiende.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.