Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Renders tonen alle kanten van de Huawei P20 Plus’

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2018, 10:55 CategorieAndroid

Er zijn renders opgedoken waarop we mogelijk de Huawei P20 Plus te zien krijgen. De renders tonen de smartphone van alle kanten, waardoor er weinig verrassingen overblijven. Op de voorkant zit een soort iPhone X-achtige inkeping op het scherm.

Renders van Huawei P20 Plus opgedoken – gerucht

Er is een video naar buiten gekomen waarin we mogelijk de Huawei P20 Plus van alle kanten te zien krijgen. De video is afkomstig van onLeaks, een lekker die het heel vaak bij het juist eind heeft gehad als het om vroegtijdig gelekte informatie gaat. Het natuurlijk altijd zijn dat de smartphone in de renders afwijkt van de smartphone die uiteindelijk wordt aangekondigd, maar dat komt doordat deze renders zijn gebaseerd op vroege prototypes van het apparaat. Hoe dan ook, een betere glimp kunnen we voorlopig niet opvangen.

De afmetingen van de Huawei P20 Plus zijn mogelijk als volgt: 155.3 bij 74.2 bij 7.7 millimeter, met een maximale dikte van 9,8 millimeter (dat is inclusief de drempel van de camera). Het scherm zou ongeveer 6-inch groot moeten zijn. Maar omdat de P20 Plus een inkeping heeft bovenaan het scherm (net zoals de iPhone X), is dat op moment van schrijven nog moeilijk te zeggen. Huawei heeft niet gereageerd op dit gerucht, maar heeft eerder al wel laten weten dat de nieuwe vlaggenschepen op 27 maart 2018 aangekondigd worden.

  • Delen:
Huawei P20 Lite
Huawei P20 Lite
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.