Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung brengt drie teaservideo’s uit over Samsung Galaxy S9

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2018, 15:55 CategorieAndroid

Samsung heeft vlak voor de officiële onthulling van de Samsung Galaxy S9 drie teaservideo’s uitgebracht over het toestel. In de video’s worden alvast verschillende aspecten belicht, waar Samsung tijdens MWC ongetwijfeld meer over gaat vertellen.

Drie teaservideo’s over Samsung Galaxy S9

Het duurt nu niet lang meer tot de onthulling van de Samsung Galaxy S9. Die onthulling zal op zondag 24 februari gaan plaatsvinden in Barcelona, tijdens Mobile World Congress 2018. Om mensen alvast warm te laten lopen voor het toestel, mocht dat nog niet zijn gebeurd door aanhoudende geruchten, heeft Samsung Mobile Korea alvast drie teaservideo’s de wereld in geholpen. Alle drie de video’s duren vijftien seconden per stuk en belichten een bepaald aspect van de aankomende smartphonereeks van de fabrikant.

De eerste video is nog een beetje onduidelijk in z’n bedoelingen, maar waarschijnlijk gaat het hier over de verbeterde performance van het toestel. De tweede video is meer recht voor z’n raap en laat zien dat de cameramogelijkheden flink vooruit zijn gegaan in omgevingen met weinig licht. Ook de derde video is niet helemaal duidelijk, maar waarschijnlijk gaat het hier over de stereospeakers van de smartphone. Wil je nu alvast meer lezen over alles dat we denken te weten over de Samsung Galaxy S9, check dan ons achtergrondartikel.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.