Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Tab S4 wordt tijdens MWC 2018 aangekondigd’

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2018, 9:48 CategorieAndroid

Zoals het er nu naar uitziet zal de Samsung Galaxy S9 de show gaan stelen tijdens Mobile World Congress 2018. Maar dat betekent niet dat Samsung het daarbij laat. Waarschijnlijk zal het bedrijf ook de Samsung Galaxy Tab S4 aankondigen.

Specs van Samsung Galaxy Tab S4 opgedoken – gerucht

Tijdens Mobile World Congress 2018 zal de Samsung Galaxy S9 flink in de spotlight staan — niet in de laatste plaats omdat veel fabrikanten hun smartphones op een later moment zullen aankondigen. Maar dat betekent niet direct dat Samsung dan klaar is. Waarschijnlijk kondigt het bedrijf ook de Samsung Galaxy Tab S4 aan. Er is namelijk een onaangekondigde tablet opgedoken in de GFXBench. De tablet heeft het modelnummer SM-T835 meegekregen en zal worden voorzien van enkele high-end specificaties, zoals het er nu naar uitziet.

Zo zit onder de motorkap 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. Omdat er ook wordt gemeld dat de graphic processing unit Adreno 540 aanwezig is, kunnen we aannemen dat de tablet wordt voorzien van de Snapdragon 835 (de 540 wordt geleverd met de 835). Het scherm is 10,5-inch groot en beschikt over een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels. Android 8.0 Oreo zal standaard worden meegeleverd. Ook is er nog een camera van twaalf en eentje van acht megapixel, maar zal er geen nfc-ondersteuning zijn.

  • Delen:
Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S4
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.