Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung haalt Android 8.0 Oreo-update voor Galaxy S8 terug’

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2018, 16:42 CategorieAndroid

Samsung heeft naar verluidt de Android 8.0 Oreo-update voor de Samsung Galaxy S9 teruggehaald, om onbekende redenen. Het is op moment van schrijven niet bekend wanneer de uitrol van de software-update weer zou worden hervat.

Android 8.0 Oreo-update stopgezet door Samsung – gerucht

Vorige week was het dan eindelijk zo ver: Samsung bracht de update van Android 8.0 Oreo eindelijk naar de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ toe, nadat de software-update maanden is getest door een aantal mensen. De release was nog redelijk beperkt, maar zou in elk geval op korte termijn naar Nederland toe komen. Maar dat lijkt nu niet door te gaan. Volgens een nieuw bericht schijnt Samsung de Oreo-update voorlopig te hebben stilgelegd, maar op moment van schrijven is helaas niet bekendgemaakt waarom precies.

Mocht je de update toch al onverhoopt hebben ontvangen, dan is er niets aan de hand. Je hoeft geen downgrade uit te voeren (een downgrade is een handeling waarmee je teruggaat naar de vorige versie van het besturingssysteem). Maar wellicht is er wel iets aan de hand en weten we het nog niet, totdat Samsung reageert en laat weten wat er nu precies aan de hand is. SamMobile meldt al wel dat Samsung momenteel werkt aan een nieuwe versie van Android 8.0 voor de Samsung Galaxy S8; hopelijk laat die niet lang op zich wachten.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.