Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung noemt Galaxy S10 anders en gaat voor Galaxy X’

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2018, 10:17 CategorieAndroid

Er zijn nu al geruchten verschenen over de Samsung Galaxy S10. Waarschijnlijk stapt de fabrikant van de Galaxy S-naam af en kiest het straks voor Galaxy X. De reden dat Samsung voor de naamswijziging zou kiezen zou niets te maken hebben met Apples iPhone X.

Galaxy S10 wordt Galaxy X – gerucht

Het is moeilijk om voor te stellen dat Samsung ervoor zou kiezen af te stappen van de Galaxy S-naam. De serie is immers immens populair en doet het jaar in jaar uit nog altijd goed. Bovendien zijn heel veel mensen bekend met de naam van de smartphonereeks, waardoor de keuze voor een Samsung-toestel voor veel mensen gemakkelijk is: puur op basis van herkenning. Bronnen uit Zuid-Korea melden nu echter dat de Samsung Galaxy S9 de laatste smartphone wordt die de Galaxy S-naam zal dragen. Daarna stapt Samsung over op Galaxy X.

De eerste Galaxy X is niet geheel verrassend dan wat de Samsung Galaxy S10 had moeten zijn. Wat Samsung daarna gaat doen (Samsung Galaxy X2 of wat anders), is nog niet duidelijk — maar het bedrijf zou wel simpelere benamingen willen voor zijn meest belangrijke smartphones. Je zou kunnen stellen dat het bedrijf zich heeft laten inspireren door Apples iPhone X; maar tegen de tijd dat de nieuwe X-smartphone van Samsung op de markt zou komen, bestaat de iPhone X al bijna twee jaar. Samsung heeft hier niet gereageerd.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.