Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Screenshot toont mogelijk specs van Xiaomi Mi 7

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2018, 9:25 CategorieAndroid

Er is een screenshot opgedoken waarop we mogelijk de specificaties van de onaangekondigde Xiaomi Mi 7 te zien krijgen. De informatie is nog niet bevestigd. De verwachting is dat de Chinese smartphonefabrikant tijdens MWC 2018 het toestel gaat aankondigen.

Informatie over Xiaomi Mi 7 gelekt – gerucht

Xiaomi werkt naar verluidt niet alleen aan de Mi Mix 2s, maar ook aan de Xiaomi Mi 7. Deze smartphone wordt mogelijk tijdens Mobile World Congress 2018 aangekondigd, dat eind februari plaatsvindt in Barcelona. Mogelijk krijgt het toestel een scherm van 5,6-inch, met een resolutie van 1.080 bij 2.160 pixels. Waarschijnlijk krijgt het apparaat dan een langwerpig scherp met een verhouding van 2:1, zeggen we op basis van die resolutie. De meeste smartphones met zo’n scherm hebben ook ontzettend dunne schermranden.

De screenshot die is gelekt laat mogelijk zien wat we verder van de Xiaomi Mi 7 mogen gaan verwachten. Onder de motorkap zit waarschijnlijk de Qualcomm Snapdragon 845, evenals 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan opslagruimte. Op de achterkant zit mogelijk een dual-camerasysteem met twee zestien megapixel-camera’s. De batterij zou een vermogen gaan krijgen van 4.480 mAh. Verder laat de afbeelding zien dat het toestel draait op MIUI-versie 8.1, dat momenteel nog niet is vrijgegeven door het bedrijf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.