Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Slimmere versie van LG V30 wordt tijdens MWC onthuld’

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2018, 14:18 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal LG tijdens Mobile World Congress 2018 een slimmere versie van de LG V30 gaan aankondigen, met 256 GB aan opslagruimte. Zoals het er nu naar uitziet moet de V30s het gat opvullen dat de LG G7 creëert.

Slimme versie LG V30 op komst – gerucht

De Koreaanse media melden dat LG tijdens Mobile World Congress 2018 een slimmere versie van de LG V30 gaat aankondigen. De smartphone krijgt de naam V30s. Die s moet erop wijzen dat we hier met een geüpdatet toestel te maken gaan krijgen, in plaats van een compleet nieuwe smartphone of opvolger. Eén van de verbeteringen voor dit toestel is de hoeveelheid opslaggeheugen. De normale editie beschikt over 64 GB aan interne opslagruimte, maar de V30s-variant moet toegang gaan krijgen tot 256 GB.

Waarschijnlijk krijgt dit toestel ook 6 GB aan werkgeheugen. Daarnaast moet de LG V30s de LG Lens gaan introduceren. Dit is een verbeterd camerasysteem dat gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie, waardoor je waarschijnlijk ontzettend mooie foto’s moet kunnen maken. De Koreaanse media laten weten dat dit systeem vergelijkbaar moet zijn met Bixby van Samsung en op basis van context dingen moet kunnen aanbevelen. Zo zou je vertalingen kunnen verrichten, qr-codes kunnen scannen en een routeplanner kunnen activeren.

  • Delen:
LG V30
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.