Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sonic CD Classic is nu te spelen via Sega Forever-abonnement

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2018, 9:41 CategorieGaming

Sega heeft laten weten dat eigenaars van het Sega Forever-abonnement nu een nieuw spel kunnen spelen. Het is Sonic CD Classic. Deze game werd aanvankelijk uitgebracht voor de Sega Mega-CD, die gekoppeld dient te worden aan de Sega Mega Drive.

Sonic CD Classic te spelen via Sega Forever

Elke twee weken kunnen spelers die hebben betaald voor Sega Forever een nieuwe titel verwachten die ze vervolgens gratis kunnen spelen. Deze keer is het de beurt aan Sonic CD Classic. Deze game werd, zonder de Classic erachter, uitgebracht voor de Sega Mega-CD, een add-on voor de Sega Mega Drive (later verscheen er ook nog se Sega CDX, waarbij de add-on en de console waren samengevoegd tot één design). Mocht je nog niet eerder de advertenties binnen recente Sega-releases hebben weggehaald, dan kun je dat alsnog doen bij deze game.

Sonic CD Classic is te spelen middels touchscreen-besturing, maar je kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van een bluetooth-controller. De broncode van deze versie is namelijk gebaseerd op de versie die al sinds 2011 in de digitale winkels stond, waardoor zo’n functie gewoon meegenomen kon worden. Mocht je deze game al tussen 2011 en 2016 hebben gekocht en wil je je wagen aan deze variant, dan zul je het spel opnieuw moeten kopen. Maar wanneer je de advertenties dus al hebt weggehaald, dan is dat gelukkig niet meer nodig.

  • Sonic CD Classic
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.