Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony brengt mysterieuze teaser uit voor volgende smartphone

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2018, 9:13 CategorieAndroid

Sony heeft een teaser uitgebracht voor de volgende smartphone die het bedrijf gaat aankondigen. Die smartphone wordt tijdens Mobile World Congress 2018 aangekondigd, een technologiebeurs die eind februari plaatsvindt in Barcelona.

Teaser volgende Sony-smartphone

Sony heeft maandagavond Nederlandse tijd een mysterieuze teaser de wereld in geholpen. Deze teaser heeft iets te maken met de volgende smartphone van het Japanse elektronicabedrijf. Die smartphone moet tijdens Mobile World Congress 2018 worden aangekondigd. De presentatie van het product vindt plaats op de 26ste van deze maand. Dat zijn de enige concrete dingen die we uit de teaser kunnen halen. Uiteraard staat er ook een grote hashtag in beeld, maar die levert momenteel weinig concrete informatie op.

In de teaser zie je verder een hand en wat lijnen voorbijkomen. Heel duidelijk is het niet allemaal; momenteel kan het van alles betekenen. Heeft het iets met gevoel te maken? Of juist met iets dat heel licht is? Moeten de lijnen zwaartekracht voorstellen? Het is een korte, cryptische video, maar dat is dan natuurlijk ook helemaal het doel van de tweet. Mogelijk wordt de volgende smartphone de Sony Xperia XZ Pro: een smartphone met een scherm van 5,7-inch, die het helaas zonder de geliefde koptelefoonaansluiting moet doen.

  • Delen:
Sony Xperia XA1 Plus
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.