Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia XA2 en de XA2 Ultra vanaf nu verkrijgbaar

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2018, 10:56 CategorieAndroid

Sony heeft bekendgemaakt dat de nieuwe smartphones voor het middensegment, de Sony Xperia XA2 en de Sony Xperia XA2 Ultra, vanaf nu verkrijgbaar zijn. Het bedrijf zet voornamelijk in op de camera-mogelijkheden op beide toestellen.

Sony Xperia XA2

De Sony Xperia XA2 heeft een Full HD-display van 5.2-inch en een Snapdragon 630-processor. Het toestel heeft een accucapaciteit van 3.300 mAh en draait standaard op Android 8.0 Oreo. De smartphone heeft de beschikking over een camera van 23 megapixel met Sony’s 1/2.3″ Exmor RS for mobile image sensor. Zo kun je ook met weinig licht goede foto’s maken; de camera beschikt namelijk over een iso-waarde tot 128000. Video’s opnemen kan in 4k-resolutie en in slowmotion met 120 beeldjes per seconde. Aan de voorkant vinden we een 120 graden groothoekcamera van acht megapixel. De Sony Xperia XA2 is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart en blauw voor een prijs van 349 euro.

Sony Xperia

Sony Xperia XA2 Ultra

De Xperia XA2 Ultra is de grotere versie van de normale XA2. Ook dit model heeft de Sony-camera van 23 megapixel, maar beschikt aan de voorkant over een dubbele selfie-camera van zestien en acht megapixel. De laatste is dezelfde groothoekcamera als op de standaard versie. Verder beschikt de Xperia XA2 Ultra over een Full HD-display van 6-inch en tevens over een Snapdragon 630-processor en een vingerafdruksensor. De batterij is met 3.580 mAh iets groter dan die op de XA2. De Sony Xperia XA 2 Ultra is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart en blauw voor een prijs van 429 euro.

sony xperia xa2 ultra

  • Delen:
sony xperia xa2 ultra
Sony Xperia XA2 Ultra
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.