Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact: specs en prijzen gelekt

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2018, 10:23 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven over aankomende high-end toestellen van Sony, dan zal het bedrijf twee smartphones gaan uitbrengen die goedkoper zijn van de vlaggenschepen van Samsung, namelijk Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact.

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact: dit is nu al bekend

Er is informatie gelekt over de aankomende toestellen van Sony. Deze vlaggenschepen moeten goedkoper zijn dan de nieuwe vlaggenschepen van Samsung. De duurste variant die Sony waarschijnlijk op de markt gaan brengen is de Sony Xperia XZ 2. Deze smartphone beschikt waarschijnlijk over een scherm van 5,7-inch, inclusief een schermverhouding van 2:1 en Corning Gorilla Glass 5. Onder de motorkappen treffen we dan mogelijk de Qualcomm Snapdragon 845 aan, evenals 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen.

Het kleine model, de Sony Xperia XZ2 Compact, moet een 5″-scherm krijgen, met een fhd+-resolutie. Verder zullen beide smartphones niet van elkaar verschillen. Een ander opmerkelijk gerucht is dat ze ook allebei niet worden voorzien van een hoofdtelefoonaansluiting. De Xperia XZ2 moet een prijskaartje gaan krijgen van 799 euro, terwijl het kleinere model 599 euro moet gaan kosten. Ook wordt er beweerd dat de toestellen vanaf 6 maart te koop zullen zijn in Europa. Sony heeft niet gereageerd op de geruchten over deze smartphones.

 • Delen:
Sony Xperia XZ2
Android Oreo (8.x)

Reacties

 1. Streetnerd
  26 februari, 2018 om 19:40

  Galaxy S9 kost je totaal ongeveer 640 euro (met presale korting)

  • Streetnerd
   26 februari, 2018 om 19:40

   *cashback

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.