Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

In het spel Sky betaal je voor een ander en niet voor jezelf

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2018, 10:23 CategorieGaming

Het spel Sky zal een opmerkelijke betaalmethode bevatten, die je niet vaak tegenkomt: je betaalt het spel namelijk voor een ander en niet voor jezelf. Dit spel wordt later dit jaar exclusief uitgebracht voor iOS en tvOS en wordt ontwikkeld door thatgameconpmany.

Sky betaal je voor een ander

Jenova Chen, oprichter van game-ontwikkelaar thatgamecompany, heeft in een interview met IGN laten weten dat het nieuwste spel van de studio, Sky, een opmerkelijk betaalsysteem zal krijgen. Je betaalt deze game namelijk niet voor jezelf, maar voor een ander. Heel veel details heeft Chen hier nog niet over naar buiten gebracht, maar de reden dat de studio het op deze manier doet, heeft te maken met het feit dat veel games voor mobiele apparaten uit zijn op je geld. En dat heeft zo zijn effect gehad op de gamesindustrie als geheel.

I think many people will be surprised by how this game makes money. I think my biggest breakthrough or innovation on this game is about how it actually charges people… this is something you probably have never seen before, once you play the game you will be interested. It’s a game where you pay money for other people and not yourself.

Uiteindelijk hoopt Chen dat de studio, door een ander pad te bewandelen, de game winstgevend is. Wanneer dat gebeurt, dan zien andere game-ontwikkelaars en -uitgevers dat het dus ook anders, en op een ‘eerlijke manier’ kan. Sky zal dan ook geen perikelen als loot boxes gaan krijgen, aldus Chen. Eerder maakte thatgamecompany PlayStation-spellen als Flow, Flower en Journey. Dit zijn geen traditionele spellen waarin je doelen najaagt of op mensen schiet, maar meer geniet van de omgeving en de reis die de ervaring kan aanbieden.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.