Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Street Fighter IV Champion Edition uitgebracht op Android

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2018, 9:05 CategorieGaming

Capcom heeft laten weten dat mensen met een moderne Android-smartphone of -tablet nu de game Street Fighter IV Champion Edition kunnen downloaden. Eerder werd dit vechtspel al op iOS uitgebracht. De game is gratis uit te proberen.

Download Street Fighter IV Champion Edition

Het heeft zeven maanden geduurd sinds de release van Street Fighter IV Champion Edition, maar nu is de game ook verkrijgbaar op Android. In het vechtspel kun je aan de slag gaan met 32 personages. Het spel is gebaseerd op de iOS-versie, die op zijn beurt is gebaseerd op de Nintendo 3DS-versie. De graphics kunnen daardoor wellicht een beetje tegenvallen, maar qua gameplay staat het spel als een huis. Bovendien is het fijn dat het vechtspel fysieke controllers ondersteunt, zowel met als zonder een draadje.

Super Street Fighter IV Champion Edition biedt een arcademodus in singleplayer aan, maar laat spelers ook in multiplayer vechten. Dat kan via het internet, dus zorg ervoor dat je een stabiele wifi-verbinding hebt. Het spel is gratis uit te proberen. Maar wanneer je toegang wil tot alles dan kun je eenmalig 5,49 neerleggen. Ook raadt Capcom aan het spel te spelen op een Android-apparaat waar tenminste Android 4.4 op staat. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een solide vechtgame voor op je smartphone of tablet, check dan deze game eens.

  • Street Fighter IV Champion Edition
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.