Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vermeende Huawei P20-renders tonen driedubbel camerasysteem

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2018, 10:25 CategorieAndroid

Over de Huawei P20 wordt gezegd dat de smartphone wordt geleverd met een driedubbel camerasysteem; er zijn nu renders opgedoken die dat laten zien. Huawei heeft zelf nog niet bevestigd of de P20 daadwerkelijk wordt voorzien van dit systeem.

Huawei P20 met driedubbel camerasysteem – gerucht

We weten inmiddels dat Huawei de nieuwe vlaggenschepen, naar alle waarschijnlijkheid de Huawei P20-serie, op 27 maart aanstaande zal gaan presenteren. Het bedrijf heeft namelijk de nodige uitnodigingen al verstuurd naar de internationale pers. Zoals het er nu voorstaat is het nog niet helemaal duidelijk of de nieuwe toestellen P11 of P20 gaan heten (als opvolger van P10), maar het lijkt erop dat het toch echt P20 wordt. Over de smartphoneserie wordt gezegd dat er tenminste één model met een driedubbel camerasysteem gelanceerd wordt.

Hoewel deze informatie nog niet is bevestigd door Huawei, zijn er toch al renders gelekt waarop we dat systeem mogelijk al te zien krijgen. Een hoesjesmaker schijnt al hoesjes te produceren voor de smartphone (dat doen dergelijke fabrikanten wel vaker, vaak ook op basis van recente geruchten), en die hoesjes geven alvast een glimp van de nieuwe systeem. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat de geruchtenmolen nu een volledig rondje heeft gemaakt en de industrie z’n eigen staart achterna loopt. Het wachten is nu op de presentatie van eind maart.

  • Delen:
Huawei P10 Plus
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.