Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Weeronline lanceert activiteitenweercijfers in Android-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2018, 10:45 CategorieApplicaties

De Android-applicatie van Weeronline is uitgebreid met activiteitenweercijfers. Deze weercijfers zijn op verzoek van gebruikers nu ook toegevoegd aan de Android-app. Android-gebruikers krijgen daarnaast de primeur van een splinternieuw hardloopweercijfer.

Download de update voor Weeronline

Weeronline heeft bekendgemaakt dat er een update beschikbaar is voor de Android-applicatie. De app is uitgebreid met activiteitenweercijfers. Deze weercijfers worden veelvuldig geraadpleegd op de website van de dienst en zijn op verzoek van gebruikers nu ook toegevoegd aan de Android-app. Android-gebruikers krijgen daarnaast de primeur van een splinternieuw hardloopweercijfer. Ook zit in de update van de app een weeradvies van Bever met tips voor buitenactiviteiten bij slecht weer.

Met de komst van het speciale hardloopweercijfer is voor miljoenen Nederlanders inzichtelijk hoe goed de weercondities kunnen zijn voor hardlopen. Bij het hardloopweercijfer speelt de gevoelstemperatuur een grote rol. Benauwde warmte en ijzige kou resulteren in veel puntenaftrek. Ook snelle temperatuurschommelingen zijn niet fijn tijdens het hardlopen. Daarnaast is regen natuurlijk onprettig, maar sneeuw is vervelender. Winterse neerslag weegt dan ook zwaarder mee in het weercijfer. Je kunt dit cijfer als een richtlijn zien.

Tegelijk met de lancering van de activiteitenweercijfers komt Weeronline in deze update van de Android-app met een extra weeradvies van Bever. Dit advies is erop gericht om mensen te stimuleren om ook bij slecht weer buitenactiviteiten te ondernemen.

  • Weeronline
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.