Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp brengt WhatsApp Desktop-app naar Windows Store

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2018, 9:24 CategorieApplicaties

Berichtendienst WhatsApp heeft laten weten dat de populaire app WhatsApp Desktop voortaan ook direct vanuit de Windows Store gedownload kan worden. De applicatie is in de afgelopen maanden getest door bèta-testers en zou dus helemaal goed moeten werken.

WhatsApp Desktop in de Windows Store

WhatsApp Messenger is momenteel één van de, zo niet dé, meest populaire berichtendiensten. Dat dankt de dienst onder meer dankzij het feit dat je op bijna elk modern platform kunt chatten met de applicatie, ongeacht het platform waar je vrienden van gebruikmaken. Vanaf vandaag tref je de applicatie ook aan in de Windows Store, in de vorm van WhatsApp Desktop. De app was al te gebruiken op een desktop, maar was alleen via de website van de dienst te downloaden. Daardoor werkte de dienst dus niet goed op elk apparaat.

Met WhatsApp Desktop kun je nagenoeg alles doen wat je ook op je smartphone kan doen. Je kunt verschillende soorten bestanden delen, je profielinformatie wijzigen, gifjes en emoji versturen en je status updaten. Uiteraard is het zo dat je wel de app op een smartphone moet gebruiken, want anders krijg je geen toegang tot deze app. Desktop is als het ware een verlenging van de versie op mobiele apparaten, net zoals WhatsApp Web dat is. Mocht je toch liever WhatsApp Web blijven gebruiken, dan is dat nog steeds mogelijk gelukkig.

  • WhatsApp Desktop
  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.