Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wiko presenteert nieuwe smartphones in de Y- en View-serie

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2018, 18:18 CategorieAndroid

Wiko is druk bezig tijdens de Mobile World Congress. Naast de View2 en de View2Pro heeft de Franse fabrikant nog eens zes smartphones aangekondigd. Het gaat om drie modellen in de View-serie en drie smartphones in de Y-serie.

View-serie van Wiko

De View-serie van Wiko bestaat uit drie smartphones in een 18:9 beeldverhouding. Het is nog niet bekend wanneer de drie smartphones in de View-serie op de markt verschijnen.

De View Go is het instapmodel in de serie met een 5,7-inch HD-scherm met een MediaTek-processor, 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen. De smartphone heeft een selfie-camera van vijf megapixel en een camera aan de achterkant van dertien megapixel. De verschijningsdatum is nog niet bekend, maar de Wiko View Go is straks verkrijgbaar voor 149 euro.

De Wiko View Lite is een compacte smartphone met een 5,45″-scherm. De MediaTek-processor zou iets krachtiger moeten zijn dan die van de View Go. Het werkgeheugen en het opslaggeheugen is gelijk met de Wiko View Go, namelijk 2 GB en 16 GB. Dit model heeft echter een vingerafdruksensor met een dertien megapixel camera aan de voorkant en een zestien megapixel camera aan de achterzijde. De verkoopprijs zal 159 euro bedragen.

De Wiko View Max is het grootste model in de View-serie. Wiko heeft de View Max gemaakt om overal je favoriete tv-series te kunnen kijken. Dit toestel heeft een 5,99-inch beeldscherm en een accu van 4000 mAh om minstens twee dagen de telefoon goed te kunnen gebruiken. Ook dit model beschikt over een MediaTek-processor, maar dan met 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. De voorzijde heeft een camera van acht megapixel, terwijl de achterkant een dertien megapixel-camera heeft. De Wiko View Max moet straks voor 179 euro in de winkels liggen.

Y-serie van Wiko

De Y-serie wordt gekenmerkt door een 18:9-beeldscherm en bestaat uit drie nieuwe smartphones die draaien op Android Go, namelijk de Lenny 5, Tommy 3 en Jerry 3. De serie bestaat uit drie betaalbare smartphones in een kleurrijk design. De Android-toestellen zijn geschikt voor 4g-internet. De Lenny 5 (zie afbeelding hieronder) is het grootste toestel uit de serie met een 5.7″-scherm, terwijl de andere twee een kleiner scherm hebben van 5.45-inch.

De Jerry 3 is het goedkoopste toestel. Het heeft een vijf megapixel camera, terwijl de Tommy 3 en de Lenny 5 een acht megapixel-camera hebben. Alle drie hebben ze een vijf megapixel-camera aan de voorzijde. De Jerry 3 gaat 79 euro kosten, terwijl de Tommy 3 en de Lenny 5 straks voor 99 euro verkocht gaan worden.

  • Delen:
Wiko View Max
Android Oreo (8.x)
Wiko View Lite
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.