Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi Redmi Note 5 mogelijk te zien op gelekte renders

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2018, 10:10 CategorieAndroid

Er zijn renders gelekt waarop we mogelijk de aankomende Xiaomi Redmi Note 5 te zien krijgen. Het wordt een smartphone met een 2:1-schermverhouding, zoals het er nu naar uitziet. Waarschijnlijk wordt het toestel tijdens Mobile World Congress 2018 aangekondigd.

Is dit de Xiaomi Redmi Note 5?

De onaangekondigde Xiaomi Redmi Note 5 is mogelijk nu al te zien op een aantal gelekte renders. De renders laten een smartphone zien met dunne schermranden, met een schermverhouding van 2:1. Qua design heeft de Note 5 veel weg van moderne smartphones als de Galaxy S8 en OnePlus 5T. Op de achterkant treffen we een verticaal camerasysteem aan, evenals een vingerafdruklezer. De kans bestaat altijd dat de renders niet het product weergeven zoals dat straks in de winkels komt te liggen, dus moet je altijd nog een slag om de arm houden.

De Xiaomi Redmi Note 5 krijgt naar verwachting een aluminium body en een scherm van 5,99-inch. De resolutie zal 1.080 bij 2.160 pixels bedragen. Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 636 en 3 of 4 GB aan werkgeheugen. De twee camera’s op de achterkant beschikken naar verluidt over zestien en vijf megapixel. Verder zou er een accu van 4.100 mAh zijn, evenals 64 GB aan interne opslagruimte en ondersteuning voor Quick Charge 4.0. De kosten: mogelijk rond de 237 dollar, of 190 euro (exclusief belastingen).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.