‘Afbeelding toont OnePlus 6 met hoofdtelefoonaansluiting’

28 maart 2018 1 Minuut 2 Reacties
oneplus-6-lek

Er is een afbeelding gelekt waarop we mogelijk de OnePlus 6 te zien krijgen. Opvallend aan deze foto is dat er een hoofdtelefoonaansluiting is, evenals een vierkante vingerafdrukscanner. Ook lijkt de smartphone een houten afwerking te hebben.

OnePlus 6 met houten afwerking – gerucht

Nu de voorraad van de OnePlus 5T officieel opraakt, is het tijd om vooruit te kijken. het volgende toestel van de populaire Chinese fabrikant staat voor de deur, maar moet op moment van schrijven nog worden aangekondigd. Wanneer dat gebeurt, is helaas onduidelijk, maar zal mogelijk binnen nu en twee of drie maanden gebeuren. Ondertussen lekt er al wat informatie en zien we een foto hier en daar voorbij komen. Vandaag is het wederom zover: er is een afbeelding gelekt waarop we het toestel mogelijk te zien krijgen.

Die afbeelding kun je hierboven bekijken. Er zijn een aantal opvallende dingen te zien. Zo zit er op de onderkant wederom een hoofdtelefoon; een onderdeel dat we minder vaak op smartphones tegenkomen dan we graag zouden willen. Ook lijkt de vingerafdrukscanner dit keer vierkant te zijn (met ronde hoeken) en lijkt er een houten afwerking te zijn. Het is niet duidelijk of dit een standaarddesign wordt of niet. Omdat de telefoon op het scherm zit, zien we de inkeping nu niet — maar geen zorgen, die is ongetwijfeld aanwezig.

Reacties (2)