Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 8.0 Oreo wordt nu uitgerold naar de Samsung Galaxy Note 8

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2018, 8:43 CategorieAndroid

Verschillende eigenaars van de Samsung Galaxy Note 8 melden dat Samsung de update naar Android 8.0 Oreo aan het uitrollen is. Niet alleen gebeurt dit al een week in de Verenigde Staten, ook mensen in Europese landen melden hetzelfde nieuws de afgelopen dagen. Voor Nederland is officieel nog niets bekend.

Oreo-update voor Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 ontvangt in enkele landen momenteel de update naar Android 8.0 Oreo. Sinds begin februari is het raak in de Verenigde Staten, maar een week later werd die update stilgelegd. Het toestel startte namelijk op willekeurige momenten opnieuw op, zonder dat gebruikers daar invloed op hadden. In de VS is de update inmiddels doorgezet en ondertussen bereiken ons ook berichten dat verschillende Europese gebruikers de update ontvangen. Bijvoorbeeld in Frankrijk, waardoor de update toch dichtbij komt.

SamMobile meldt dat deze update het serienummer N950FXXU3CRC1 heeft. De update neemt niet alleen Android 8.0 Oreo met zich mee, maar voorziet gebruikers ook van de Samsung Experience 9.0-ervaring, evenals de beveiligingsupdate voor maart. Daarnaast lezen we in deze Reddit-discussie dat meerdere Europeanen inmiddels de update hebben kunnen downloaden en installeren. Mocht je zelf willen checken of je toestel al in aanmerking komt voor de Oreo-update, ga dan naar Instellingen en Software-update.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.