Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple geeft iOS 11.3 vrij, nu voor alle iOS-apparaten (update)

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2018, 9:04 CategorieiPad

Apple heeft officieel de update naar iOS 11.3 vrijgegeven, maar helaas niet voor alle toestellen die hiervoor ook naar 11.2.5 geüpdatet konden worden. Deze software-update is vooralsnog alleen beschikbaar voor de onlangs aangekondigde iPad voor het onderwijs.

iOS 11.3 eindelijk te downloaden, maar niet voor iedereen

Update 30-03-2018: De update wordt nu uitgerold naar alle andere apparaten die eerder al konden worden geüpdatet naar iOS 11.2.5.

Apple heeft donderdag officieel de update naar iOS 11.3 vrijgegeven, maar helaas alleen voor de onlangs aangekondigde iPad die bedoeld is voor het onderwijs. Het gaat dus alleen om de zesde generatie iPad, die momenteel nog niet in de winkels ligt en nog door niemand, op wat pers na, gebruikt wordt. Mocht je straks toch in het bezit zijn van deze nieuwe iPad, dan doe je er goed aan meteen naar de instellingen te gaan om de update te downloaden. Wanneer deze software-update naar andere iOS-apparaten komt, is helaas niet bekendgemaakt.

iOS 11.3 introduceert een handige functies voor gebruikers. Zo kunnen berichten uit de berichtenapplicatie worden opgeslagen in de cloud via iCloud, waardoor je ruimte kunt besparen op je smartphone. Daarnaast zal ARKit 1.5 worden meegeleverd, waarmee ontwikkelaars nog meer kunnen doen augmented reality. Met de update krijg je dus toegang tot al die nieuwe mogelijkheden. Verder is er ook de gezondheidsfunctie voor de accu, software-authentificatie voor Homekit en nieuwe opties voor de App Store-downloadwinkel.

  • Delen:
Apple iPad 9,7-inch (2018)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.