Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple houdt op 27 maart onderwijsgericht evenement

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2018, 15:35 CategorieApple

Zojuist heeft Apple uitnodigingen verzonden voor een evenement dat het op 27 maart houdt. Zoals gebruikelijk zwijgt het bedrijf over wat het precies wil onthullen, al stelt het in de uitnodiging wel dat het evenement gericht is op “creatieve nieuwe ideeën voor leraren en leerlingen”.

Wat zal Apple presenteren?

Wat Apple precies gaat onthullen tijdens het evenement is maar de vraag. Het evenement vindt plaats in een middelbare school in Chicago en doet daarmee onherroepelijk denken aan een ander event dat het in 2012 organiseerde. Dat vond toen plaats in het Guggenheim in New York, waar onder meer iBooks 2 en iBooks Author onthuld werden.

Het gerucht gaat dat Apple nu komt met een vernieuwde iPad,  een die dient ter vervanging van het huidige 9,7-inch model. Het zou dan gaan om een iPad met wat interne verbeteringen, waaronder een nieuwe A10-processor. Belangrijk is vooral dat het om een goedkoper apparaat zou gaan. Daarmee hoopt de fabrikant vermoedelijk dat de teruglopende verkopen weer wat gestimuleerd worden.

Andere geruchten

Andere verhalen richten zich op de mogelijke presentatie van een opvolger van de iPhone SE. Die smartphone is alweer wat ouder en zou wellicht een update krijgen met snellere processor en ondersteuning van draadloos laden. Ook schijnt er een nieuwe MacBook Air onthuld te worden, die ditmaal een retina-scherm zou krijgen. Tot slot is er het gerucht dat Apple de AirPower eindelijk in de winkel legt.

  • Delen:
Apple iPad 9,7-inch (2018)
iOS
Apple iPad Pro 10.5
iOS
Apple iPad 9.7 inch (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.