Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple onthult volgende week goedkopere iPads’

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2018, 13:57 CategorieiPad

Als we de geruchten mogen geloven dan organiseert Apple volgende week een evenement dat in het teken staat van het onderwijs. Onderdeel van die presentatie is naar verluidt een nieuwe, goedkopere iPad. Apple heeft natuurlijk niet gereageerd op het gerucht.

Nieuwe iPad voor onderwijs op komst – gerucht

Eerder kwam in het nieuws dat Apple volgende week een evenement organiseert dat in het teken staat van onderwijs. Het bedrijf gaat daar ‘creatieve en nieuwe ideeën” presenteren voor zowel studenten als leraren. Er waren al geruchten over een nieuwe MacBook — die zou namelijk tijdens dit evenement worden aangekondigd. Maar Bloomberg meldt nu ook dat we een nieuwe iPad mogen verwachten, eentje die stukken goedkoper moet zijn dan de huidige modellen. Daarnaast komt er software aan, gericht op het lesgeven.

Eerder verschenen er ook al geruchten over een aankomende iPad die zo’n 259 dollar zou moeten gaan kosten (ongeveer 210 euro, exclusief belasting). Met deze iPad zou Apple het marktaandeel willen terugpakken in de Verenigde Staten, waar zowel Google als Microsoft met hun producten mensen in het onderwijs voor zich gewonnen hebben. Een goedkopere iPad zou kunnen helpen bij die ambities, omdat ouders (en in sommige gevallen de studenten zelf) vaak de prijs een grote factor vinden in de aanschaf van nieuwe hard- en software.

  • Delen:
Apple iPad 9,7-inch (2018)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.