Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apples 29ste WWDC zal op 4 juni 2018 van start gaan

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2018, 9:29 CategorieiPad

Apple heeft bekendgemaakt dat de 29ste editie van de Worldwide Developers Conference op 4 juni aanstaande zal beginnen. De conferentie eindigt op 8 juni en huisvest waarschijnlijk aankondigingen met betrekking tot iPhone, iPad, Apple TV en Apple Watch. Uiteraard zijn er al wel geruchten verschenen.

WWDC 2018 start 4 juni

Apple heeft laten weten dat de 29ste editie van de Worldwide Developers Conference op 4 juni aanstaande zal beginnen en op 8 juni zal eindigen. Ontwikkelaars kunnen zich nu aanmelden voor het evenement. Omdat de animo altijd hoog is en Apple nooit iedereen kan verwelkomen, is het helaas zo dat er vervolgens een willekeurige keuze wordt gemaakt tussen alle aanmeldingen. Mocht je toch worden uitgekozen straks, dan hopen we dat je daarvoor gespaard hebt: een kaartje voor WWDC 2018 kost namelijk 1.599 dollar.

Vorig jaar kregen we tijdens WWDC iOS 11, watchOS 4, twee nieuwe iPad Pro-modellen, de slimme speaker Apple HomePod en nieuwe functies voor stemassistent Siri. Dit jaar zal Apple mogelijk iOS 12 onthullen, evenals nieuwe iPads met de Truedepth-camera en dunne schermranden. Zeker weten doen we dat pas wanneer de producten daadwerkelijk worden aangekondigd, aangezien Apple nooit van tevoren iets bevestigt (of ontkent) met betrekking tot aankondigen. Er staat in elk geval een hoop te gebeuren tijdens het evenement.

  • Delen:
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.