ARK: Survival Evolved komt ook naar Android- en iOS-apparaten

16 maart 2018 1 Minuut 3 Reacties
ark-survival-evolved

De makers van de game ARK: Survival Evolved hebben aangekondigd dat het populaire survivalspel ook naar Android- en iOS-apparaten zal komen. De titel moet deze lente gelanceerd worden; je kunt je nu al aanmelden via de website van de ontwikkelaar.

ARK: Survival Evolved naar mobile

Studio Wildcard is een gamestudio die bekendstaat om de game ARK: Survival Evolved. In dit spel krijg je de taak om te overleven in dezelfde wereld waar ook dinosaurussen leven, terwijl je zelf dingen maakt om jezelf te kunnen verdedigen. Op consoles en pc is het een mateloos populaire game, dus is het niet gek dat er nu een versie voor Android en iOS wordt gemaakt. War Drum Studios neemt de ontwikkeling op zich en wil een ervaring neerzetten die dichtbij de echte beleving is — maar er zullen dingen moeten worden geschrapt.

Daarnaast is het zo dat de mobile versie van ARK: Survival Evolved free-to-play wordt, waardoor je dus microtransacties kunt verwachten. Je kunt verder een aantal dingen doen in het spel, zoals dino’s temmen, blauwdrukken vinden, dingen maken en bouwen, eten verbouwen, het opnemen tegen 49 andere mensen en je aansluiten bij een tribe. Het spel moet deze lente ergens gaan verschijnen voor mobiele apparaten, maar wanneer precies is nog niet bekend. Je kunt je al wel vast aanmelden voor het spel op de website van de ontwikkelaar.

Reacties (3)