Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Batterij in Galaxy Note 9 stuk groter dan in Galaxy Note 8’

Geschreven door
Geplaatst op28 maart 2018, 9:21 CategorieAndroid

Samsung zal hoogstwaarschijnlijk later dit jaar officieel de Samsung Galaxy Note 9 onthullen. Tot die tijd moeten we het doen met geruchten, en daar zijn er al veel van verschijnen. Vandaag in het nieuws: de Note 9 krijgt een grotere accu dan de Note 8 heeft.

Galaxy Note 9 krijgt een grote accu – gerucht

Over de Samsung Galaxy Note 9 is al een hoop gezegd. En tot aan de officiële aankondiging, later dit jaar, zal er nog een hoop beweerd worden. Zo moet het toestel het Infinity Display 2.0 krijgen, met een sterker frame en betere glaslaag. Ook zou er een vingerafdrukscanner in het scherm worden gebouwd, zou die worden voorzien van de Qualcomm Snapdragon 845 (of Exynos 9810-processor) en zou die in de optie 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen verkrijgbaar zijn. Nu is er een nieuw gerucht verschenen over het toestel.

Naar verluidt krijgt de Galaxy Note 9 een grotere accu dan zijn voorganger, de Galaxy Note 8. Dit toestel moest een hoop goedmaken wat de Galaxy Note 7 had verpest met z’n batterij, dus bleef de Zuid-Koreaanse fabrikant bescheiden. De accu in de Note 9 zou tot twintig procent meer capaciteit kunnen bevatten; tot 3.850 mAh. De Note 8 beschikt over 3.300 mAh. De verwachting is dat Samsung de nieuwe Note ergens in augustus gaat aankondigen, zoals het bedrijf dat wel vaker doet. Uiteraard is dit gerucht niet bevestigd of ontkend.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.