Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bekijk de trailer voor Harry Potter-game Hogwarts Mystery

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2018, 10:38 CategorieGaming

Dit jaar nog komen er twee mobiele games uit in de Harry Potter-franchise. Een daarvan komt van de hand van Niantic, dat ons eerder het succesvolle Pokémon Go brengt en die formule herhaalt met de toverfranchise van J.K. Rowling en een komt van Jam City. Voor die laatste, Harry Potter: Hogwarts Mystery, is nu een onthullende trailer vrijgegeven.

Harry Potter: Hogwarts Mystery

De trailer die is vrijgegeven biedt voor het eerst een blik op wat we van de game mogen verwachten. Allereerst blijkt dat je een eigen avatar mag maken, deelneemt aan de sorteerceremonie van Zweinstein en dat je rond kan lopen door het beroemde kasteel. Ook zien we bekende personages, waaronder Hagrid en Professor Perkamentus.

Chris DeWolfe, medeoprichter en CEO van Jam City laat weten dankbaar te zijn dat fans zo uitkijken naar de Harry Potter-game. “We zijn blij dat we de pre-registratie binnen Google kunnen openen en fans kunnen laten zien hoe deze game hen toestaat hun eigen personage te creëren en Zweinstein voor het eerst te betreden als leerling.”

Gebruikers die zich registreren binnen Google Play krijgen een melding als het spel gelanceerd wordt. Dat speelt zich overigens af voordat Harry zelf naar de toverschool gaat en laat de spelers allerhande toverspreuken leren en allerhande raadsels oplossen binnen de magische school. De release van de game staat voor later dit jaar binnen de App Store en in Google Play gepland.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.