Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #103

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Aangifte 2017.

Aangifte 2017

Het is weer tijd voor de belastingaangifte en de Belastingdienst is dan ook weer aan de slag gegaan met een app waarmee het mogelijk is om je inkomstenbelasting van 2017 te regelen. De app heeft erg veel weg van de app van vorig jaar, maar kent wel een aantal beperkingen. Zo kun je de app niet gebruiken als je bijvoorbeeld aftrekposten als studiekosten wilt opgeven.

Aangifte 2017

Aangifte 2017 is te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Aangifte 2017

PosterToaster

Zondag met Lubach weet iedere keer weer voor een stunt te zorgen en met de PosterToaster is dat niet anders. Het is een speciale app voor de gemeenteraadsverkiezingen. De app is de opvolger van de Kamergotchi-app en maakt het mogelijk om je eigen verkiezingsposter te maken. Je kunt net zolang doorgaan met posters maken tot je er één vindt die je leuk vindt.

PosterToaster

PosterToaster is te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • PosterToaster

Street Fighter IV Champion Edition

Voor iOS was deze game al een tijdje beschikbaar, maar Capcom heeft Street Fighter IV Champion Edition nu ook eindelijk beschikbaar gemaakt voor Android-gebruikers. Het spel is gebaseerd op de Nintendo 3DS-uitvoering van het populaire spel. Street Fighter is gratis te spelen, maar om toegang te krijgen tot alles dien je eenmalig 5.49 euro neer te leggen.

Street Fighter IV Champion Edition is te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Street Fighter IV Champion Edition

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.