Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #104

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer

Trips by Lonely Planet

Als je op reis bent geweest of nog op reis bent, dan wil je dat het liefst met de hele wereld delen. Gelukkig bestaan er al een aantal apps om dat te doen, maar Trips by Lonely Planet is zeker één van onze favorieten. Met deze app kun je visuele verslagen delen met vrienden en familie en ook met mensen daarbuiten. Ook kun je zo inspiratie opdoen om zelf weer op reis te gaan.

Trips by Lonely Planet is te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Trips by Lonely Planet

Scientias

Was je al een tijdje op zoek naar een app die je op de hoogte houdt wat betreft de nieuwe populaire wetenschappelijke nieuwtjes? Dan is Scientias een ideale aanwinst. In de app kom je onder meer nieuwtjes tegen over Toetanchamon, gewelddadige mieren en zelfrijdende auto’s. De app is gratis en advertentievrij.

Scientias

Scientias is te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Scientias

Stockon

Komt het regelmatig voor dat je net boodschappen hebt gedaan, je vervolgens thuis bent en je er al gauw achterkomt dat je voorraad toch een stuk leger was dan je dacht? Stockon kan je hiermee een handje helpen. De app houdt je voorraad bij door te leren van je verbruik. Je boodschappenlijst wordt daar vervolgens automatisch op aangepast. Zeer handig als je zelf vaak het één en ander vergeet tijdens de boodschappen.

Stockon is te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Stockon

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.