Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #105

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Fortnite Battle Royal.

Fortnite Battle Royal

Fortnite is mateloos populair en dat de game ook beschikbaar zou komen voor iOS, zorgde dan ook voor veel enthousiaste reacties. Nu is het dan ook eindelijk zover. De game is te downloaden uit de App Store en beschikbaar voor toestellen die op iOS 10 draaien. Later volgt ook een uitvoering die geschikt is voor Android. Om Fortnite op je mobiel te krijgen, dien je wel eerst plaats te nemen op een wachtlijst.

Fortnite Battle Royal is te downloaden uit de App Store.

  • Fortnite Battle Royal

My Tamagotchi Forever

Iedereen had vroeger wel een Tamagotchi en gelukkig kunnen we nu met een gloednieuwe app weer een beetje terug naar die tidj. My Tamagotchi Forever is sidns kort beschikbaar op mobiele apparaten. In de app is het de bedoeling dat je een klein virtueel figuurtje verzorgt. Hij heeft zijn voeding nodig, hij moet gewassen worden en zo nu en dan vindt hij een spelletje spelen wel leuk. Hoe komt jouw virtuele poppetje eruit te zien?

My Tamagotchi Forever is te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • My Tamagotchi Forever

ToneTime

Muzieklessen zijn tegenwoordig steeds vaker gewoon vanuit huis te volgen. ToneTime helpt een handje om dat mogelijk te maken. Deze app is bedoeld voor Nederlandstalige kinderen die graag een muziekinstrument willen leren spelen. Op dit moment is het al mogelijk om blokfluitles te krijgen waarbij je direct feedback krijgt om erachter te komen of je alles wel goed doet. Een aantal proeflessen zijn gratis, daarna betaal je 7,99 euro per maand.

ToneTime

ToneTime is te downloaden uit de App Store.

  • ToneTime

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.