Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #107

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Sortly.

Sortly

Ben jij iemand die er iedere keer weer in slaagt om alles kwijt te raken? Dan is er nu een app die je een handje kan helpen. Het gaat om Sortly, een applicatie waarin je precies kunt aangeven waar je bepaalde items hebt neergelegd. Om ze snel terug te kunnen vinden, plaats je eenvoudig een foto bij het item. Zo raak je voortaan echt nooit meer iets kwijt.

Sortly is te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Sortly

Seek

Wil je graag alles te weten komen over de natuur, dan kan een app die gemaakt is voor iOS-apparaten je uitstekend helpen. Met Seek van iNaturalist kun je er eenvoudig achter komen welke planten en dieren je allemaal tegen komt. Heb je iets gevonden? dan kun je dat ook direct afvinken in de app. Een erg leuke app om meer te weten te komen over de natuur.

Seek inaturalist

Seek is te downloaden uit de App Store.

  • Seek

Bellinga TV

De Bellinga’s zijn verkozen tot dé vloggende familie van Nederland. Gelukkig hoeven we door middel van de app Bellinga TV helemaal niets meer te missen van deze familie. De app staat vol met filmpjes, ook een aantal exclusieve live momenten dat je voortaan helemaal niets meer mist van de familie.

Bellinga TV is te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Bellinga TV

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.