Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #106

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2018, 8:00 CategorieApplicaties

Met applicaties haal je natuurlijk het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer CorelCAD Mobile.

CorelCAD Mobile

Corel is een programma dat al langer bekend is bij technische ontwerpers. Nu is er echter ook een app verschenen waarmee liefhebbers via hun mobiele apparaat aan de slag kunnen met dit bewerkingsprogramma. De app is in eerste instantie gratis te gebruiken. Wil je echter ook aan de slag met onder meer de sketch-tools, dan dien je 9,99 euro per maand of 99,99 euro per jaar neer te tellen.

CorelCAD Mobile

CorelCAD Mobile is te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • CorelCAD Mobile

PlayerUnknown’s Battleground

PlayerUnknown’s Battlegrounds is in navolging van Fortnite Battle Royale nu ook beschikbaar voor mobiele apparaten. In de game is het de bedoeling dat je uiteindelijk als langst overleeft op een eiland. 99 andere spelers hebben echter hetzelfde doel en doen er alles aan om jou te vernietigen. De game is gratis te downloaden.

PlayerUnknown’s Battleground is te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • PlayerUnknown's Battleground

Nightly

Nightly is een app die ontwikkeld is om ervoor te zorgen dat je voortaan beter slaapt. De app moet je helpen om makkelijker in slaap te komen, minder vaak wakker te worden en nachtmerries zoveel mogelijk voorkomen. Voor de app heeft veel onderzoek plaatsgevonden. Door middel van onder meer muziek moet je met deze app beter slapen. De app is veertien dagen gratis te proberen. Daarna betaal je 4,99 dollar per maand of jaarlijks 35,99 dollar.

Nightly

Nightly is te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Nightly

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.