Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Duurste variant OnePlus 6 gaat mogelijk 749 dollar kosten’

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2018, 15:04 CategorieAndroid

Mogelijk is de prijs voor de aankomende en duurste variant van de OnePlus 6 al gelekt. Zoals het er nu naar uitziet zal het toestel een prijskaartje krijgen van 749 dollar. Omgerekend komt dat neer op 609 euro, exclusief de Europese belastingen.

OnePlus 6: is de prijs al gelekt?

De geruchtenmolen over de OnePlus 6 komt nu langzaam op gang. Een Weibo-gebruiker heeft vandaag een afbeelding geplaatst waarop te zien is dat de duurste variant van de nieuwe OnePlus 749 dollar gaat kosten. Dit komt neer op een omgerekend bedrag van 609 euro, zonder de belastingen die hier gelden. Voor dat bedrag krijg je een smartphone met high-end specificaties, zoals een Qualcomm Snapdragon 845, 8 GB aan werkgeheugen en 256 GB aan interne opslagruimte. Het scherm zal 6,2-inch groot zijn, aldus geruchtenmakers.

Waarschijnlijk zullen er ook varianten op de markt komen die beschikken over 64 en 128 GB ruimte, die prijzen krijgen die meer overeenkomen met de OnePlus 5T-modellen (die kosten nu respectievelijk 499 en 559 euro). Verder is naar buiten gebracht dat het toestel zal beschikken over twee camera sensoren; eentje met twaalf en eentje met twintig megapixel. OnePlus zou OnePlus niet zijn als het bedrijf niet mee zou doen met nieuwe trends, dus mogen we ook nog verwachten dat de OnePlus 6 een inkeping in het scherm krijgt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.