Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

EA voegt battlemodus toe aan bijna vijf jaar oude Plants vs Zombies 2

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2018, 9:31 CategorieGaming

De game is inmiddels al bijna vijf jaar verkrijgbaar, maar dat betekent niet dat de uitgever, Electronic Arts, klaar is met de game. Plants vs Zombies 2 heeft deze week een nieuwe contentupdate ontvangen, met daarin een geheel nieuwe battlemodus.

Contentupdate voor Plants vs Zombies 2

De game Plants vs Zombies 2 kwam alweer in 2013 op de markt en is verkrijgbaar voor Android en iOS. In het spel nemen planten het op tegen zombies (een principe dat alleen werkt in videogames), in een strategisch avontuur dat al snel heel pittig wordt. In de afgelopen jaren heeft de game al meerdere uitbreidingen gehad, maar in de afgelopen maanden was het toch echt stil. Tot vandaag, aangezien speluitgever Electronic Arts bekendmaakt dat er een nieuwe contentupdate beschikbaar is, die een battlemodus toevoegt.

De modus heet Battlez en geeft spelers de taak een zo hoog mogelijke high score neer te zetten, die vervolgens kan worden vergeleken met andere spelers. Je behaalt punten door gewoon de game te spelen zoals je bent gewend: door het uitschakelen van zombies, die je mooie tuin bedreigen. Ook maakt het nog uit op welke positie de zombies staan; hoe verder weg, hoe beter. Je kunt tijdens het spelen ook constant zien hoe goed je het doet in vergelijking met die andere speler, maar echt tegen elkaar spelen doe je uiteindelijk niet.

  • Plants vs Zombies 2
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone X
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.