Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste uitbreiding van Hearthstone in 2018 heet The Witchwood

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2018, 11:45 CategorieGaming

Blizzard heeft de naam bekend gemaakt van de eerste uitbreiding van Hearthstone voor 2018. De uitbreiding gaat The Witchwood heten. Het populaire kaartspel wordt hierbij uitgebreid met 135 nieuwe kaarten, twee nieuwe kaarttypes en een nieuw avontuur voor één speler.

De twee nieuwe kaarttypes van Hearthstone: The Witchwood zijn Echo en Rush. Via Echo kun je een kaart meerdere keren spelen, zolang er genoeg mana beschikbaar is. Het tweede nieuwe kaarttype is Rush en lijkt op de al bestaande Charge met als kanttekening dat je geen hero kunt aanvallen in de eerste beurt. Zoals altijd moet je de uitbreiding aanschaffen, maar het avontuur voor één speler is gratis.

Monster Hunt: avontuur voor de eenzame spelers

Het nieuwe avontuur heet Monster Hunt en de speler moet verschillende bazen zien te verslaan. Veel details zijn er nog niet bekend, behalve dat er vier unieke speelbare heroes zijn. Het avontuur Monster Hunt verschijnt echter twee weken na de uitgave van The Witchwood, dus daar zul je nog even langer op moeten wachten. In de onderstaande video geven de ontwikkelaars van Hearthstone meer informatie over de aankomende uitbreiding.

Een datum voor de nieuwe uitbreiding is nog niet bekend, maar de verwachting is dat de nieuwe kaarten in april zullen verschijnen. Blizzard houdt een livestream via Twitch op 26 maart waarbij de nieuwe kaarten van Hearthstone: The Witchwood uitgebreid zullen worden besproken.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.